Unibet regisztrációs bónusz

A védekező darabok védelmének veszélye fenyeget, mert a játékvezetőknek a területen belüli húzás és tolatás miatt kiadott új irányelvek miatt Peter Crouch figyelmeztet.

értékelés után a csapat 4-1-es vereségét a Manchester City-re szombaton, egy Unibet olyan játék, amelyben Mike Dean két büntetést ítélt oda.Az első 27 perccel azután jött létre, hogy a Stoke kapitánya, Ryan Shawcross megragadta Nicolás Otamendi karját, miközben megpillantotta, hogy kapcsolatba lép egy Kevin De Bruyne sarokkal, míg a másik 47 perccel a Raheem Sterling után, hogy úgy ítélték meg, hogy nem volt tisztességtelen. Shawcross, amint megpróbált futni Joe Allen egyik sarkára.

Mindkét döntés a képviselői, a Professional Game Match Officials Limited által a Unibet szezon kezdetén átadott utasítások következménye. rögzítse az illegális kapcsolatot a sarkok és a szabadrúgások felépítése során.Az intézkedés, valamint Dean végrehajtása a bet365 stadionban nagyjából üdvözölték, de a Crouch úgy érzi, hogy több problémát fog okozni, mint a megoldások. „Ők [a játékvezetők] a szezon elején jöttek, és azt mondták, hogy idén több szankció lesz,” mondta a 35 éves, aki nem használt helyettesítő. – Azt hiszem, Ryan-t néhányszor megragadták a médiában a gazdaságról és az ilyen Unibet dolgokról. Nyilvánvaló, hogy a játékvezető meghal, hogy ezt adja. Akkor úgy nézett ki, mintha becsületes lenne a dolgok.Nem láttam őket vissza, de ha szankciók lesznek, akkor két vagy három játékot fogsz adni, és ez lesz egy farssi. ”

Mark Hughes is felhívta a játékvezetőket következetességet mutat az új irányelv végrehajtása tekintetében, de a szombati játék után a Stoke vezetője kétségét fejezte ki ezzel kapcsolatban. – Reméljük, hogy most minden alkalommal, amikor Mike Dean a játékvezetőket Unibet ugyanolyan módon bírálja.Tapasztalataim szerint három vagy négy hétig megtisztul, majd mindenki visszaírja a típusát – tette hozzá.

Unibet regisztrációs bónuszA szombati szankciók az egyetlenek, amelyeket az új iránymutatás közvetlen eredményeként ítélnek oda ez a Premier League-szezon, de a Crouch úgy érzi, hogy magas színvonalú, élő Unibet televíziós meccseken történtek, és azonnali hatást gyakorolnak a meghatározott darabok védelmére. – Nem lesz húzás vagy fogás, mert ha büntetésre kerülsz – mondta a játékos. „Inkább engedje, hogy [az ellenzéki játékos] fejléc legyen, ami nevetségesnek tűnik, de úgy tűnik, hogy a játék folyik.

„ Ez egy kapcsolati sport, de nyilvánvalóan csak meg kell tartani a karjait, és be kell jutniuk az arcukba a testével.Csak valami, amiről meg kell tanulnunk alkalmazkodni.

„Néhány évvel ezelőtt ez a játék lényege volt – csak tudtad, hogy egy védő fog tartani, és megakadályozza Önt és a furcsa alkalomra büntetést kap, de csak akkor, ha nyilvánvalóan Unibet nyilvánvaló. Boldog voltam ezzel a szabálysal. Nyertél valamit, elveszítesz valamit, így nőttem fel focizni, tudtad, hogy a védő meg fogja tartani. Úgy vélem, ez inkább a média számára jelent problémát, mint a játékosok számára. Hosszú szezon lesz a védők számára. ”